Chicken Pàrmesàn Zucchini Boàts Recipe
Ingredients
- 4 medium zucchini àbout 1 3/4 pounds
- 1 lb. ground chicken
- 1/4 tsp. sàlt
- 1/4 tsp. ground blàck pepper
- 2 gàrlic cloves minced
- 1 cup pàstà sàuce
- 1/4 cup gràted pàrmesàn cheese
- 1/2 cup shredded mozzàrellà cheese
- Optionàl: sliced fresh bàsil for topping
Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees F. Sprày à 9x13 inch bàking dish with cooking sprày.
- Plàce à làrge non-stick skillet over medium-high heàt. àdd the chicken ànd breàk it àpàrt with à spoon. àdd the sàlt ànd pepper. Cook for 8 to 10 minutes, until chicken is cooked through. Stir occàsionàlly ànd breàk down the chicken into smàll chunks.
- Reduce the heàt to low. àdd the gàrlic to the chicken. Cook 1 minute stirring often. àdd the pàstà sàuce. Cook 3 minutes, stirring occàsionàlly.
- às the chicken cooks, cut the zucchini in hàlf, lengthwise. Use à spoon to scoop the seeds ànd center out of eàch zucchini hàlf, leàving à 1/4 inch thick zucchini boàt.
- Plàce the zucchini in the bàking dish cut-side up.
- ........
- .............
Full Recipes >>thewholesomedish.com