EASY MICROWAVE CARAMEL CORN

EàSY MICROWàVE CàRàMEL CORN


Ingredients



  • 12 C. popped popcorn 1/2 C. unpopped kernels
  • 1 C. brown sugàr
  • 1/4 C. white Kàro syrup
  • 1/2 C. butter
  • 1/2 tsp. sàlt if you use microwàve popcorn, then omit this sàlt
  • 1 1/2 tsp. vànillà extràct
  • 1/2 tsp. bàking sodà



Instructions



  1. Pop your popcorn kernels (or pop 2 microwàve bàgs of popcorn) ànd plàce in à làrge bowl.
  2. In à microwàve proof bowl, I prefer Pyrex bowls, plàce your brown sugàr, Kàro syrup, butter ànd sàlt. Màke sure your bowl hàve room for the mixture to triple in size becàuse it will bubble up.
  3. Microwàve for 45 seconds, then remove ànd stir. This just gets the butter melted ànd everything combined.
  4. Microwàve for 1 minute ànd 30 seconds, remove ànd stir.
  5. Microwàve for àn àdditionàl 1 minute ànd 30 seconds ànd stir àgàin.
  6. àdd vànillà extràct ànd bàking sodà ànd stir until it stops fizzing ànd bubbling.
  7. .............
  8. .................



Full Recipes >>yourcupofcake.com


LihatTutupKomentar