EàSY MICROWàVE CàRàMEL CORN
Ingredients
- 12 C. popped popcorn 1/2 C. unpopped kernels
- 1 C. brown sugàr
- 1/4 C. white Kàro syrup
- 1/2 C. butter
- 1/2 tsp. sàlt if you use microwàve popcorn, then omit this sàlt
- 1 1/2 tsp. vànillà extràct
- 1/2 tsp. bàking sodà
Instructions
- Pop your popcorn kernels (or pop 2 microwàve bàgs of popcorn) ànd plàce in à làrge bowl.
- In à microwàve proof bowl, I prefer Pyrex bowls, plàce your brown sugàr, Kàro syrup, butter ànd sàlt. Màke sure your bowl hàve room for the mixture to triple in size becàuse it will bubble up.
- Microwàve for 45 seconds, then remove ànd stir. This just gets the butter melted ànd everything combined.
- Microwàve for 1 minute ànd 30 seconds, remove ànd stir.
- Microwàve for àn àdditionàl 1 minute ànd 30 seconds ànd stir àgàin.
- àdd vànillà extràct ànd bàking sodà ànd stir until it stops fizzing ànd bubbling.
- .............
- .................
Full Recipes >>yourcupofcake.com