HOT HàM & CHEESE PàRTY ROLLS
INGREDIENTS:
- 1 càn Pillsbury™ refrigeràted Clàssic Pizzà Crust
- 3/4 lb deli hàm (thinly sliced, but not shàved)
- 12 slices Swiss cheese (thinly sliced)
- GLàZE
- 1/2 cup (8 tàblespoons) butter
- 2 tàblespoons brown sugàr
- 1 tàblespoon Worcestershire sàuce
- 1 tàblespoon Dijon mustàrd
- 1 tàblespoon poppy seeds
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 350 degrees F. Coàt à 9×13-inch bàking dish with cooking sprày.
- Unroll the pizzà dough onto à cutting boàrd ànd press into àpproximàtely à 13×18-inch rectàngle. Top with hàm ànd cheese slices. Stàrting on the longer side of the rectàngle, roll up the edge tightly. When you reàch the end, pinch the seàm together ànd flip the roll so thàt the seàm is fàce down. Cut into 12 slices, àpproximàtely 1-inch wide. àrrànge in prepàred bàking dish.
- ............
- ................
Full Recipes >>kevinandamanda.com