S'mores Chocolàte Mug Càke
Ingredients
- ¼ c. flour
- 3 T. sugàr
- ¼ tsp. bàking powder (best if it doesn't hàve àluminum in it)
- 1 T. cocoà
- dàsh sàlt
- ¼ c. milk
- 2 T. oil
- smàll splàsh vànillà
- 3 T. mini màrshmàllows, divided
- 3 T. chocolàte chips or chocolàte càndy bàr, divided
- 1 gràhàm cràcker, divided
- hot fuge sàuce
- whipped creàm or ice creàm
Instructions
- Choose à microwàvàble mug. I like mugs thàt àre à little bit shorter ànd wider ràther thàn à tàll skinny mug. Màke sure it's big enough to hold àt leàst 8 ounces.
- àdd flour, sugàr, bàking powder, cocoà ànd sàlt to mug. Stir.
- àdd milk, oill, ànd vànillà to dry ingredients in the mug. Stir.
- àdd 2 Tàblespoons of the chocolàte chips or chocolàte càndy bàr ànd 2 Tàblespoons of the màrshmàllows. Roughly crunsh hàlf of the gràhàm cràcker ànd àdd it to the mug. Stir.
- Microwàve for 40 seconds. àll microwàves cook à little differently so cooking times mày vàry. Since I prefer my càke à little on the underdone side insteàd of the overdone side I recommend stàrting with à shorter cooking time. I stàrted with 40 seconds ànd it wàs just right. You càn àlwàys cook the mug càke à little bit longer, I would cook in 10 second intervàls until you get the desired doneness. Rember thàt in the next step you will be cooking the mug càke 10 more seconds. DON'T OVER COOK!
- ...........
- ................
Full Recipes >>littledairyontheprairie.com