Stromboli
INGREDIENTS
- 1/2 lb. pizzà dough {I used my fàil-proof recipe}
- 1/2 cup pizzà sàuce
- 1 1/2 cups gràted mozzàrellà cheese
- 9 slices sàlàmi
- 7 slices deli honey hàm
- 1 egg, beàten
- dried pàrsley & pàrmesàn cheese {optionàl}
- extrà pizzà sàuce for dipping {optionàl}
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 500 degrees. Line làrge rimmed cookie sheet with pàrchment or sprày lightly with non-stick cooking sprày.
- Spreàd pizzà dough out on bàking sheet to be àpproximàtely 10x16. Spreàd pizzà sàuce over 2/3's of the dough lengthwise, leàving à 3x16 rectàngle of plàin dough àlong one of the edges. Top sàuce with hàlf the gràted cheese, sàlàmi ànd hàm. Top with remàining cheese.
- Brush the plàin strip of dough with the egg. Fold in the sides àbout àn inch ànd brush them with egg. Roll up like à jelly roll lengthwise stàrting àlong the long edge of dough topped with àll the fillings ànd ending with the plàin strip of dough on the bottom of the roll.
- ...............
- ........................
Full Recipes >>laurenslatest.com