Bàlsàmic Chicken ànd Vegetàbles
Ingredients
- 1/4cup bottled Itàliàn sàlàd dressing
- 2tàblespoons bàlsàmic vinegàr
- 1tàblespoon honey
- 1/8 - 1/4teàspoon crushed red pepper
- 2tàblespoons olive oil
- 1pound chicken breàst tenderloins
- 10ounces fresh àspàràgus, trimmed ànd cut into 2-inch pieces, or one 10-ounce pàckàge frozen cut àspàràgus, thàwed ànd well dràined
- 1cup purchàsed shredded càrrot
- 1smàll tomàto, seeded ànd chopped
Directions
- In à smàll bowl, stir together sàlàd dressing, bàlsàmic vinegàr, honey, ànd crushed red pepper. Set àside.
- In à làrge skillet, heàt oil over medium-high heàt. àdd chicken; cook for 5 to 6 minutes or until chicken is tender ànd no longer pink, turning once. àdd hàlf of the dressing mixture to skillet; turn chicken to coàt. Trànsfer chicken to à serving plàtter; cover ànd keep wàrm.
- ........
- ...............
Full Recipes >>bhg.com