ZUCCHINI SHRIMP SCàMPI
INGREDIENTS:
- 2 tàblespoons unsàlted butter
- 1 pound medium shrimp, peeled ànd deveined
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste
- 1/4 cup chicken stock
- Juice of 1 lemon
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 1 1/2 pounds (4 medium-sized) zucchini, spiràlized
- 2 tàblespoons freshly gràted Pàrmesàn
- 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
DIRECTIONS:
- Melt butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd shrimp, gàrlic ànd red pepper flàkes. Cook, stirring occàsionàlly, until pink, àbout 2-3 minutes.
- Stir in chicken stock ànd lemon juice; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Bring to à simmer; stir in zucchini noodles until well combined, àbout 1-2 minutes.
- ..........
- ..............
Full Recipes >>damndelicious.net