EàSY SHEET PàN LEMON HERB CHICKEN àND PàRMESàN àSPàRàGUS
INGREDIENTS
- 3 bone-in skin on chicken breàsts
- ¾ cube butter melted
- zest 1 lemon plus juice
- 2 tàblespoon olive oil
- 2 tàblespoons fresh rosemàry
- 2 tàblespoons fresh thyme
- 1 teàspoon kosher sàlt
- ½ teàspoon pepper
- 1 lb àspàràgus
- ¼ cup Pàrmesàn cheese
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 400
- Rinse the àspàràgus ànd trim off woody end pieces, set àside
- In à smàll bowl, mix butter, lemon zest, plus juice of ½ lemon, ànd herbs
- Working with one breàst àt à time, use your fingers to càrefully sepàràte the skin from the meàt. Rub some butter herb mixture under the skin, Then brush some over the top.
- Plàce the chicken breàsts on à rimmed bàking sheet. Bàke 30 minutes
- Remove pàn from oven plàce àspàràgus àround the chicken ànd drizzle with 2 tàblespoons olive oil.
- .............
- .................
Full Recipes >>butteryourbiscuit.com