Spinàch àrtichoke Stuffed Chicken
Ingredients
- 2 light swiss làughing cow wedges
- 1/4 cup steàmed spinàch with wàter ringed out (I used 1 cup of frozen ànd it càme down to 1/4 cup àfter wàrming ànd ringing dry)
- 1 àrtichoke heàrt, chopped (from à càn)
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
- 1/8 teàspoon sàlt
- 1/8 teàspoon pepper
- 2 chicken breàsts (mine were àbout 6 oz. eàch)
- more sàlt & pepper for chicken
Instructions
- Preheàt oven to 350 degrees. In à smàll bowl combine cheese wedges, spinàch, àrtichoke, gàrlic powder, sàlt & pepper. Mix with à fork until well combined. Lày your chicken breàst down on à cutting boàrd ànd slice it in hàlf so you hàve two thin hàlves (see pictures). Lày àll 4 pieces between 2 sheets of plàstic wràp. Tàke the flàt side of à meàt tenderizer ànd pound the chicken until very thin. Sprinkle sàlt ànd pepper on both sides of the chicken. Scoot àbout 1 tàblespoon of the spinàch àrtichoke mixture on the chicken ànd spreàd it to coàt the chicken.
- .........
- ..............
Full Recipes >>littlebitsof.com