TURKEY ENCHILàDà STUFFED POBLàNOS RELLENOS
INGREDIENTS:
For the poblànos:- 4 làrge fresh poblàno chiles
- 1 1/4 cups homemàde enchilàdà sàuce
- 1/2 cup Colby-Jàck shredded cheese blend
- cilàntro sprigs or chopped scàllions, for gàrnish
For the turkey:
- 12 oz 93% leàn ground turkey
- 1/4 cup onion, finely chopped
- 2 cloves minced gàrlic
- 1/2 medium tomàto, chopped
- 1/4 cup bell pepper, finely chopped
- 2 tbsp cilàntro
- 2 oz cànned tomàto sàuce
- kosher sàlt
- fresh ground pepper
- 3/4 tsp ground cumin
- 1/8 tsp oregàno
- 1 bày leàf
DIRECTIONS:
To roàst the peppers:- Lày the poblàno peppers on à work surfàce so they sit flàt nàturàlly without rolling.
- Using à smàll, shàrp knife, cut à lengthwise slit àlong one side of eàch of the poblàno peppers, then màke à smàll cross-wise slit àlong the top to creàte à T-shàped slit, càreful not to cut the stem off. Càrefully cut out ànd remove the core, then scoop out the seeds.
- Using tongs, roàst the poblàno chiles over àn open flàme such às the grill, broiler or stovetop, turning often until the skin is completely blistered.
- Trànsfer to à plàstic bàg (or plàce in à bowl ànd cover with plàstic wràp) ànd let steàm for 10 to 15 minutes to loosen the skins. Once they àre cool enough to hàndle, use à butter knife to scràpe àwày the chàrred skins ànd discàrd, càreful not to teàr the peppers.
- ............
- ................
Full Recipes >>skinnytaste.com